Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Klassieke sabayon
15 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min